Circusmeningen (2): Circusseizoen voorbij, een groot gat?

clown slaapt

UTRECHT – Ik ben deze vrijdagochtend al vroeg te vinden op het Utrechtse Vredenburg. Vlakbij het winkelcentrum Hoog Catharijne dat grondig wordt verbouwd. Ik vraag 3 voorbijgangers om hun circusmening en verras ze met: “Het circusseizoen is voorbij, komt u in een groot gat terecht?

Mariska de Vrij: “Best wel. Als fan mis ik het.” Niet lang daarna passeert Luuk Janssen op weg naar het Centraal Station. “Met de kerstperiode erbij is het seizoen lang genoeg”, vindt hij. “Ik vind het belangrijk dat circusmedewerkers rust krijgen”, zegt Suus van Meeteren heel lief. Ze vindt dat de artiesten en crew het hele jaar door, vaak negen maanden, keihard werken. En die hebben een periode nodig om bij te komen. Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen, dan kan dat via de poll elders op Circus.Blog.

 

 

 

 

Lees ook:Circusmeningen (67): Is er een veelbelovend circusseizoen gestart?
Lees ook:Circusmeningen (50): Duurt het circusseizoen te lang?
Lees ook:Circusmeningen (81): Zijn er genoeg circussen?
Lees ook:Circusmeningen (9): Is het circus gastvrij?
Lees ook:Circusmeningen (114): Moeten er meer circusfestivals komen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>