Nieuw in Nederland: Circus Barani

Robert Zinnecker, die jarenlang de vaste clown was van Belly Wien, is dit jaar samen met een aantal familieleden zijn eigen circus gestart. De tour start op woensdag 14 maart 2012 in Annen. Het circus noemt zich “het kindvriendelijkste circus van Nederland”.

Zelf presenteert het circus zich als volgt: Circus Barani tourt op dit moment door Nederland en geeft voor het eerst in haar bestaan voorstellingen in diverse Nederlandse plaatsen. Familie Robert Zinnecker toont u met trots zijn nieuwe circus! Circus Barani is een echt familiecircus van hoogstaand niveau met 120 zitplaatsen en een uitgebreid programma. Zo presenteert men luchtacrobatiek, tempojongleren, dierenacts met geiten, duiven en honden. Natuurlijk ontbreekt ook onze dolkomische clown die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken niet. De show duurt ongeveer een uur en een kwartier zodat ook de jongsten zich niet zullen vervelen.

Voor meer info (en een kortingsbon) kijk op de website van Circus Barani.

Lees ook:Circus Barani op tournee
Lees ook:Kerstwintercircussen (3): Kerstcircus Goes blijkt een blijvertje
Lees ook:CircusNu (142): Ook Circus Barani weer op tournee
Lees ook:Circus Barani ook naar A’dam-Zuid-Oost
Lees ook:Is Amsterdam te klein voor 2 circussen met een groot hart?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>