Circus Sydney verlaat Nederland

Circus Sidney heeft na een conflict met haar tourmanager moeten besluiten om Nederland te verlaten. Circus Sydney was een van de weinige circussen met een eigen orkest en lichtshow. Dit meldt het circus in een verklaring op de website:

Circus Sydney zou graag in Nederland zijn gebleven maar door de breuk had men geen zicht meer op de speelplaatsen in de komende maanden. Een in allerijl rondgestuurde e-mail naar alle Nederlandse gemeentes leverde helaas maar 10 voorgenomen vergunningen op en dat is voor een circus dat in principe elke week een andere plaats nodig heeft te weinig.

Om deze reden heeft de circusdirectie, de heer en mevrouw Scholl, dan ook met pijn in het hart moeten besluiten Nederland te verlaten en optredens te gaan verzorgen in Zweden. Men heeft nog wel het voornemen uitgesproken om over 1 á 2 jaar terug te komen maar dit hangt van veel zaken af.

Namens de circusdirectie, Alexander en Yvette Scholl, dank ik dan ook iedereen die het de afgelopen jaren voor circus Sydney mogelijk heeft gemaakt om in Nederland optredens te verzorgen! Zij hebben hun tijd in Nederland overwegend (en zeker niet in de laatste plaats door het meestal zeer enthousiaste publiek) als zeer positief ervaren en nemen zoals hierboven gezegd met pijn in het hart afscheid van Nederland.

Alexander en Yvette Scholl hechten er dan ook grote waarde aan om via deze weg iedereen die een positieve bijdrage heeft geleverd aan hun verblijf in Nederland en daarbij natuurlijk op de eerste plaats het meestal zeer positieve publiek, oprecht heel hartelijk te danken voor het enthousiasme!!

Bron: circussydney.nl

Lees ook:Acrobaten Gebrüder Scholl 3e bij Das Supertalent 2016!
Lees ook:Dompteur Alexander Crispin gedood door tijger (video!)
Lees ook:Ook celebs zijn dol op circus! Kardashians op bezoek.
Lees ook:Circusmeningen (25): De 3 van het station
Lees ook:21 April: Wereld Circus Dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>