Oranjefans vallen circusfamilie aan na wedstrijd NL – DU

Het Duitse Circus Kastello kreeg na de EK-wedstrijd te maken met boze oranjefans. Na de wedstrijd werd het circus belaagd door zo’n honderd oranjefans die uit het cafe tegenover het circus in Nieuwerkerk aan den IJssel kwamen. Dit meldt het AD vandaag.

De Duitse circusdirecteur François Kaselowsky versierde zijn circustent in Nieuwerkerk aan den IJssel speciaal voor de wedstrijd. In de top hees hij twee Duitse vlaggen naast de Nederlandse driekleur. Maar dit viel niet in goede aarde bij de oranjefans na de nederlaag. Honderd man zouden hebben geschreeuwd “wat doen die moffen hier?”.  Dochter Georgina, die net met haar 2-jarige zoontje in de auto – met Duitse kentekenplaat – wilde stappen, moest wegduiken voor de glazen die naar haar werden gesmeten. De scherven spatten tegen haar benen. Gelukkig was de politie snel ter plaatse.

‘De scherven spatten tegen haar benen. Ik heb geroepen: meisje, stap in de auto, maak dat je wegkomt’. De circusdirecteur zette zijn kleinzoon Antonio stevig vast in zijn kinderstoeltje. De directeur en zijn familie laten weten ‘vreselijk bang te zijn geweest’. Er werden vier mannen gearresteerd.

Lees ook:“Dierenactivisten lieten dodende circusolifant ontsnappen”
Lees ook:Schietpartij circusterrein Bellmondo
Lees ook:Circus Vegas in opspraak: “Dromedarissen mishandeld”
Lees ook:Circuskameel doet rondje gras op de rotonde!
Lees ook:Circuskoppel lacht weer na ongeluk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>