Wereldcircusdag!

magic circus blog

AMSTERDAM – Bent u een echte circusliefhebber, dan mag u zeker niet ontbreken en wilt u meer weten over de piste vol acts dan zou ik zaterdag 19 april vrij houden in uw agenda. En één van de activiteiten tijdens Wereld Circus Dag in ons land bezoeken.

Het programma liegt er niet om. In Amsterdam treedt het Magic Circus op in de tent  in het Oosterpark. Daar verzorgt De  Leeuw Circusevents ook workshops, zoals hoelahoepen voor volwassenen. 

Tijdens Wereld Circus Dag zijn er in het Oosterpark van 11.00 tot 18.00 uur nog meer activiteiten om het circus in de schijnwerpers te zetten. Onder andere clown Jofri geeft wellicht een komische workshop goochelen; Tobit en Jordy Burgers leren het publiek diabolo; Corpus Acrobatics treedt op met onder meer het Zebrameisje; Circus Elleboog verzorgt optredens en Wietske Vogels en Milan Seegers (Codarts) doen op het terrein een straatact, Ook Theater met een Staartje komt een show verzorgen.

Kermis en Circus museum

Jeugdcircus Pavarini uit Zwolle doet optredens op het binnenplein van het Kermis en Circus museum in Steenwijk. Om 15.00 en 16.00 uur.

Jongleren met eieren

Met een knipoog naar de naderende Pasen is er zaterdag bij jeugdcircus Etten-Leur jongleren met eieren. En de bezoekers mogen er nog mee oefenen ook! Meedoen is gratis en van 13.00 tot 15.00 uur voor het gemeentehuis aan het Raadhuisplein.

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Wereld Circus Dag
Lees ook:Circus Sarrassani in Steenwijk
Lees ook:Jeugdcircus Pavarini in circusmuseum Steenwijk
Lees ook:Einde circusmuseum? UPDATE
Lees ook:Benefietconcert Elleboog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>