Jongleur Daniël Doornkamp wint nipt zijn tv-debuut + VIDEO

daniel doornkamp 2

OPHEUSDEN – Jongleur  Daniël Doornkamp (15) uit Opheusden was afgelopen maandag te zien op RTV Utrecht met zijn act. Hij won nipt de wedstrijd. Via een poll konden bezoekers van RTV Utrecht afgelopen weekeinde tot maandagochtend 9 uur hun stem uitbrengen. Er waren 2 andere items waarvoor gekozen kon worden.

Doornkamp zegt er zelf over: “Maandagochtend stond ik opeens 10 procent achter op de eerste plek (de groep met 2200 mensen). Gelukkig begon om half negen het stemmen voor mij weer aardig omhoog te gaan. 5 voor negen stond ik nog 3 procent achter. En 1 minuut voor negen stond ik weer gelijk. En op het laatste moment 10 seconden voor 9 had ik de voorsprong. Uiteindelijk met 1 procent en 9 stemmen verschil gewonnen.” De tv-ploeg heeft maandagmiddag bij hem op school opnames gemaakt. Tijdens het jongleren was er een interview. Daarna gaf hij een show waar veel van de leerlingen naar keken. Die waren enthousiast.

Hieronder het item richting het einde van de uitzending:

Foto: Fam. Doornkamp.

Lees ook:Jongleur Daniel Doornkamp kanshebber tv-debuut – UPDATE!
Lees ook:Help jongleur Daniël Doornkamp aan tv-debuut
Lees ook:Westbroek! Over Circus op RTV Utrecht
Lees ook:Nog even stemmen: Het leukste Kerst-wintercircus is….?
Lees ook:Jongleur Daniël Doornkamp krijgt fanmail van burgemeester

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>