Stichting AAP: “Wij hacken Circusweb niet”

stichting aap

KATWIJK – Stichting AAP ontkent maandag tegenover Circus.Blog dat ze de website Circusweb hacken. Femke Ruinaard van Stichting AAP: “Het is vervelend dat de website Circusweb is gehackt, echter we verzoeken de redactie van die website dit soort ongefundeerde speculaties achterwege te laten. Deze neigen zeer naar smaad en daar zijn we niet van gediend.”

En: “Stichting AAP is een professionele organisatie die zich inzet voor een betere toekomst van apen en andere exotische dieren. We geven voorlichting, pleiten voor een betere wetgeving en vangen dieren in nood op.” Circusweb uit Katwijk is regelmatig uit de lucht en de eigenaresse speculeerde dat Stichting AAP erachter zou kunnen zitten, omdat volgens haar steeds als ze over de stichting schrijft de website uit de lucht gaat.

Lees ook:Hackt Stichting Aap Circusweb? UPDATE
Lees ook:Circusweb uit de lucht
Lees ook:Circusweb bedelt voor agenda
Lees ook:Weer rel Circusweb Award
Lees ook:Te koop Circusweb: De Leeuw is uitgebruld….

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Stichting AAP: “Wij hacken Circusweb niet”

  1. Gera de Leeuw

    Stichting Aap is niet gediend van smaad? Ze hebben het uitgevonden door alle circussen met dieren over 1 kam te halen en om al 10 jaar te vertellen dat al deze dieren mishandeld en misbruikt worden. Stichting Aap is de grootste misbruiker van circusdieren want die verdient het geld met het politiceren van wilde dieren en met het maken van ongeloofwaardige zielige circusdierenverhalen. Allemaal smaad dus.

      /  
  2. Roger

    Zeer opvallend. Al jaren maak ik websites en zo ook mijn eigen. Voor het eerst heb ik te maken met hack pogingen en een blog die de helft van de tijd eruit ligt. Dit na een kritische noot over aap in een blog. Let ik, ik zeg, toch wel bijzonder dat het mij ook overkomt nu.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>