Circus Belly Wien illegaal op Pinkpopterrein?

circus belly wien wagens middelburg-3

LANDGRAAF – Volgens de directie van het Megalandterrein in Landgraaf, waar jaarlijks popfestival Pinkpop is, hebben medewerkers van Circus Belly Wien er donderdagavond illlegaal wagens neergezet. Omdat er sloten zouden zijn geforceerd is er volgens de eigenaar sprake van huisvredebreuk.

Er werd wel onderhandeld over het tijdelijk parkeren van 20 vrachtwagens en 2 caravans. Nu zijn  er naast een wagenpark ook dieren zoals kamelen, paarden, lama’s en koeien. Volgens de eigenaar van het terrein is dat niet de bedoeling. Burgemeester  Raymond Vlecken van de gemeente Landgraaf heeft Belly Wien tot zaterdagmiddag gegeven om te vertrekken. Circus Belly Wien is om een reactie gevraagd, die is nog niet gegeven.

UPDATE: Zaterdagnamiddag zijn er circuswagens vanaf het Pinkpop-terrein naar een locatie net over de grens in Duitsland gereden. De terreineigenaar onderzoekt of de circusdieren schade hebben aangericht.

Archieffoto: Circus,Blog

Lees ook:Stop the Belly Wien Animal Circus demonstreert
Lees ook:Circusmeningen (51): Moet de overheid overwinterterreinen voor circussen aanbieden?
Lees ook:GL: ‘Eindhoven zonder wilde dierencircussen’
Lees ook:Circus Renaissance moet weg uit Pijnacker
Lees ook:PvdD: “Belly Wien niet welkom in Utrecht”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Circus Belly Wien illegaal op Pinkpopterrein?

  1. roog

    Geleen? Serieus?? Check eerst je artikel voordat je iets plaatst.

      /  
  2. ***

    Zorg dat de foto bij je verhaal klopt… die foto is al oud! Ze hebben die tent daar geen eens opgebouwd! En zoals gewoonlijk blaast de pers de boel weer op!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>