Circusreclame in tuinen mag

circus freiwald

NIJMEGEN – Om reclame te maken betaalt een circus heel veel geld. Dus kwam Circus Freiwald voor hun kerstcircus in Nijmegen met iets slims. Ze plaatsten sandwichborden in tuinen van particulieren. De gemeente dacht net iets slimmer te zijn en besloot dat deze reclame niet meer mag. De eigen gemeenteraad heeft daar nu een stokje voor gestoken. Circussen mogen voortaan gewoon op genoemde manier reclame blijven maken.

Maar reclamenborden aan lantaarnpalen bij de invalswegen van de Gelderse gemeente zijn wel taboe. Reclame maken op speciale zuilen in de gemeente is voor Circus Freiwald te duur. 30 van die reclameuitingen kosten al snel 5000 euro. Door het strenge reclamebeleid daalde afgelopen editie van het kerstcircus het aantal bezoekers van zo’n 15000 naar 5000. Het circus hoopt door het mildere reclamebeleid op meer publiek.

 

 

Lees ook:Mitchel Drost in Kerstcircus Nijmegen
Lees ook:Kerstcircus Nijmegen mag geen affiches plaatsen
Lees ook:Kerst- en Wintercircussen (19): Circus Freiwald presenteert Kerstcircus Nijmegen
Lees ook:Kerstcircus Nijmegen
Lees ook:Kerstspecial (6): Gezegende Kerstcircusvoorstelling….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>