Slecht weer spelbreker bij Circus Carero op Koningsmarkt Hapert? UPDATE!

circus carero

HAPERT - Circus Carero van Kevin van Geet is morgen, woensdag 27 april op de Hapertse Koningsmarkt. Inmiddels is het duidelijk dat er een plan B is wanneer het Oranjezonnetje wordt verbannen door gure wind en harde regen.
Van Geet heeft er veel aan gedaan om er een mooi en goed programma van te maken. Een woordvoerder van de Koningsmarkt waarvan het circus een activiteit is, laat weten: “Tot op heden gaat de markt door. Echter als dinsdagmorgen blijkt dat de voorspellingen slecht zijn dan berichten wij u via de site, facebook, mail of telefoon over de markt.” De circusorganisator heeft een plan B., dat hij deels in werking laat gaan. Van Geet dinsdag: “De voorstellingen van Circus Carero op de Koningsmarkt in Hapert gaan gewoon door! De reptielenshow van Ferry Torrez met krokodillen en slangen binnen in Grand Café ‘t Huukske aan de Kerkstraat 76 in Hapert, overige optredens tussen de buien door op de Markt.” Bij te slecht weer gaan ook de andere circusacts van Carero naar ‘t Huukske.
Het publiek wacht een boeiend programma. In de show krokodillen en slangen, Niek Takens (goochelen), clown Davy en jongleur Nigel Voets. Er worden niet minder dan  4 openlucht shows gegeven. Die zijn om 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

Lees ook:CircusNu (54): Kevin van Geet timmert aan de circusweg….
Lees ook:Circus Carero debuteert op Hapertse Koningsmarkt
Lees ook:Circus Carero slaat aan
Lees ook:Koninklijke circusvoorstellingen!
Lees ook:Circus Carero te gast op braderie Winterswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>