Circus Bongo werkt weer mee aan het Over De Top Festival

circus bongo over de top 2016

LICHTENVOORDE – Circus Bongo werkt ook dit jaar weer mee aan het Over De Top Festival in Lichtenvoorde. Zo treft u de tenten en materieel aan. En dat is deze editie prachtig. Vooral als het gaat schemeren of donker is ziet één en ander er schitterend uit met sfeervolle lampjes (zie foto). Het bekende festival is vandaag, zondag 15 mei, Eerste Pinksterdag. “Circus Bongo is één van de hoofdsponsors van het Over de Top Festival”, meldt circusdirectrice Tamara Diks zondagochtend aan Circus.Blog.

Het Over De Top Festival in Lichtenvoorde heeft op zondag 15 mei (Eerste Pinksterdag) een gigantisch feest voor de bezoekers in petto. De line-up is groter en diverser dan ooit met twaalf vette bands en tien stomende DJ’s. Naast de muzikale invulling besteedt het festival veel aandacht aan theater, sfeer en beleving. Ook voor de jongste festivalbezoekers is er een uitgebreid programma samengesteld. Kortom: héél véél feest, ontspanning en gekkigheid voor jong en oud.

Festival groeit

Vorig jaar wisten ruim 2.500 bezoekers hun weg naar het Over De Top Festival te vinden. Het festival groeit ieder jaar en daarmee ook het diverse aanbod. Er zijn opnieuw meer bands en DJ’s geboekt en alle genres komen aan bod; van metal tot schlager en van reggae tot techno. Een van de hoogtepunten van het programma is Francisco Peña & La Banda, een swingende salsa- en latinband uit Colombia. Afsluiter in het Hardrock Café is een ijzersterke Prodigy Tribute en in Area 5.1. sluit techno DJ Roel Salemink af. In de Jukebox beginnen alle tentzeilen stevig te wapperen wanneer DJ De Rooie Jager zijn draaitafels een flink tandje opdraait.

Naast de twaalf bands en tien DJ’s staat er nog veel meer op het programma van Over De Top. Theater, sfeer en beleving staan hoog in het vaandel en ook aan de jongste festivalbezoekers wordt gedacht. Kinderen mogen gratis naar binnen en met hun eigen kinderdollar kunnen ze voor aangepaste prijzen ranja, patat en ijs kopen. In de werkplaats van Uit Mekaar mogen ze televisies, wasmachines en andere apparatuur uit elkaar draaien om te ontdekken wat er allemaal schuil gaat achter deze apparaten. ’s Middags geeft Clown Sander twee voorstellingen met echte slangen. Met humor en goocheltrucs leert hij de kinderen, als een ware Freek Vonk, wat deze dieren zo uniek maakt.

Informatie

Het Over De Top Festival vindt plaats op het Swite Terrein aan de Hendrik Leemreizestraat. Het festivalterrein is geopend van 12.00 tot 00.00 uur. Kaarten aan de dagkassa kosten € 10,- per stuk.

Foto: Circus Bongo

Lees ook:Circus Bongo van de partij op Over de top festival
Lees ook:Circus Bongo op feest jarige Pillen Group
Lees ook:Circusworkshop van Cirque Pardi
Lees ook:Kerstwintercircussen (23): Circus Fantasia op zolder Kerstplaza Groningen
Lees ook:Trainen voor goed betaalde baan in circus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>