Hans Klok wil leven circusolifant Buba redden!

duim omhoog

IJMUIDEN – Illusionist Hans Klok uit IJmuiden wil het leven van circusolifant Buba redden. Optreden in de circuspista van Circus Freiwald mag Buba al niet meer, nog wel mee op reis. Maar dat is in januari van het komende jaar zoals het er nu uitziet afgelopen.
Klok heeft eerder met veel plezier met Buba gewerkt en vindt het verschrikkelijk als de olifant spoedig op een plek ver weg van zijn vaste verzorgers gaat wegkwijnen. En net zoals recentelijk de circuszebra sterft van verdriet en stress. Klok vreest dat Buba stopt met goed eten en het niet gaat redden. Daarom wil hij dat de olifant mee blijft reizen. Overigens heeft de blonde artiest wel laten dooorschemeren geen voorstander te zijn van optredens van wilde circusdieren in de piste. Maar wilde dieren die al bij de gezelschappen zijn moeten daar volgens hem blijven. Of  politiek Den Haag Buba meer tijd gaat geven is onduidelijk.

Lees ook:CircusNu (86): Hoe moet het verder met circusolifant Buba?
Lees ook:Het is bijna zover: Hans Klok in House of Horror
Lees ook:CircusNu (60): Hans Klok brengt horror in het huis!
Lees ook:Truc mislukt: Hans Klok gewond
Lees ook:Pijnacker-Nootdorp: “Met Circus Freiwald is constructief overleg gevoerd”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>