Maar liefst 2 Circussen Sijm in 2017!

circus sijm opgebouwd 1

HEERHOGOWAARD – Circus Sijm reist in de maanden augustus, september en oktober van het komende jaar met maar liefst met 2 producties door ons land. Het circus is inmiddels zo populair dat de verdubbeling nodig is om aan aanvragen van bedrijven, instellingen en evenementen te kunnen blijven voldoen,

Zo willen ze Circus Sijm steeds verder uitbouwen. Wie binnenkort al wil genieten van de circusshow, kan naar Heerhugowaard.

De 16e editie van Wintercircus Sijm gaat, na 15 jaar in Heiloo, van 24 december tot en met 4 januari plaatsvinden in het Park van Luna in Heerhugowaard. Dit recreatiegebied is gelegen langs de N242 (Ring Alkmaar) en is uitstekend bereikbaar vanuit alle richtingen. Het verwarmde tentencomplex wordt aangekleed met houtsnippers, tientallen kerstbomen en duizenden lampjes.

Eind november is Circus Sijm onderscheiden met de Cultuur Award 2016. De productie 2016 is daarom dubbel feestelijk en wordt natuurlijk in winterse sferen ondergedompeld. Circus Sijm ontwikkelde vanaf het begin een eigen koers en stijl: een aantrekkelijk totaalplaatje met verzorgde blauw/gele wagens, fonkelende lampjes, mooie kostuums, gepoetste schoenen, met uiteraard verrassende acts door internationale artiesten.

Wervelend geheel

Het ensemble bestaat dit jaar uit een groep jonge enthousiaste artiesten. Ieder persoon beheerst zijn eigen disciplines en vaardigheden; van muziek tot dans van acrobatiek tot humor. De groep heeft zich daarbij laten inspireren door musicals, theater en het Italiaanse Venetië. Maar bovenal – hoe kan het ook anders – het klassieke circus met strass, veren en glitters. Het belooft ook dit jaar een wervelend geheel te worden waarbij het publiek geniet van circus in optima forma !

Zweven aan kroonluchter

Ooit een dame zien zweven aan een kroonluchter hoog boven het publiek? Een zeemeermin zien jongleren met haar staart? Of een man toeren zien uithalen in een mast van zeven meter hoog? Het is zomaar een greep uit het programma. Maar natuurlijk is er ook volop clownerie en valt het publiek van de ene verbazing in de andere bij razend snelle illusies en adembenemende rolschaatsstunts. Na afloop van iedere voorstelling mag het publiek ook dit jaar stemmen welke act of artiest men het beste of het leukste heeft gevonden. Tijdens de spannende slotvoorstelling op 4 januari zal bekend worden gemaakt wie de NHD Circus Award heeft gewonnen.

Kerstman

De voorstelling begint eigenlijk al direct bij aankomst. Het publiek wordt door de Kerstman ontvangen in een sfeervolle ontvangsttent . Deze tent is aangekleed met nostalgische houten huisjes, smaakvolle decoraties en een echte kerststal. Aan de buffetten zijn traditionele producten verkrijgbaar zoals popcorn, nogat, zuurstokken, suikerspinnen en natuurlijk chocolademelk. Bij Wintercircus Sijm beleeft jong en oud het ware kerstgevoel.

Kaartverkoop

Circus Sijm heeft ter gelegenheid van de nieuwe locatie ook de prijzen – ten gunste van de bezoeker – aangepast. Wie tot uiterlijk 24 uur vóór de voorstelling reserveert via www.circussijm.nl betaalt per entreebewijs: 15,00 euro (normaal 19,00 euro  per persoon – 0 en 1 jaar gratis). Wie kaarten koopt via het Noord-Hollands Dagblad betaalt slechts 11,00 euro per persoon. De circuskassa is op voorstellingsdagen 60 minuten voor aanvang van iedere voorstelling geopend. ( U kunt pinnen bij circus SIJM)

Voorstellingen

Zaterdag 24 december om 12.30 en 16.00 uur

Zondag 25 december om 12.30 en 16.00 uur

Maandag 26 december om 12.30 en 16.00 uur

Dinsdag 27 december om 12.30 en 16.00 uur

Woensdag 28 december om 12.30 en 16.00 uur

Donderdag 29 december om 12.30 en 16.00 uur

Vrijdag 30 december om 12.30 en 16.00 uur

Zaterdag 31 december om 12.30 en 16.00 uur

Zondag 1 januari om 12.30 (die is uitverkocht!) en 16.00 uur

Maandag 2 juni om 12.30 en 16.00 uur

Dinsdag 3 januari om 12.30 en 16.00 uur

Woensdag 4 januari om 12.30 en 16.00 uur

Smullen in circussfeer

Wilt u na de voorstelling graag in de circussfeer blijven? Dan is een maaltijd verorberen bij “buurman” restaurant SKEEF! een aanrader. Tijdens de feestdagen is het etablissement in circussfeer en er is ook een speciaal Circus Sijm-menu.’

www.skeef.nl

Foto: MarcelvdVoort

Lees ook:Kerstwintercircusspecial (4): Bekroond Circus Sijm viert Kerst in Heerhugowaard
Lees ook:Foto-expositie in Wintercircus Sijm
Lees ook:Wintercircus Sijm sfeervol aangekleed
Lees ook:Kerstwinterspecial (15): Circus Zanzara geeft Mokum een mooie kerst!
Lees ook:Cubaanse mastacrobaat wint Publieksaward Wintercircus Sijm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>