Circusmeningen (24): De 3 van het station

MAARSSEN – Het station van Maarssen is de plek waar ik deze vrijdag om circusmeningen vraag. Onlangs is er een brief namens verschillende gemeenten naar staatssecretaris Dijksma is gegaan. Met het verzoek haast te maken met beloofde wetgeving die wilde circusdieren verbiedt. Sommige actievoerders zien hun kans schoon. En willen alle circusdieren in de ban. Dus ook paarden, duiven, honden en eenden. Dus vandaag de vraag: “Niet alleen wilde, maar alle circusdieren de tent uit?”

“Nooit en te nimmer. Dan is het geen circus meer”, zegt Angela van Dam uit Maarssen. Ze pakt de trein naar Amsterdam en windt zich duidelijk op over de plannen van de tegenstanders van wilde circusdieren. “Circus zonder dieren kan ook”, vindt Marco Bender uit Maarssenbroek. Hij wacht op de trein met daarin zijn vriendin. Paul Goeke: “De meeste dieren hebben het goed in het circus. Houden zo!” Wilt u één van de meningen ondersteunen, maak dan uw keuze in de poll op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (28): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (134): Een circus zonder dieren kan dat?
Lees ook:Circusmeningen (1): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (23): de 3 van het station
Lees ook:CDA: Verbod op wilde circusdieren is willekeurig

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Circusmeningen (24): De 3 van het station

 1. M Polane

  Een circus zonder”wilde “dieren is geen circus .Handen af van het circus.

    /  
 2. ANTONI

  Handen af van het circus.
  Zonder wilde dieren is het voor mij geen circus.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>