Circusmeningen (34): De 3 van het station

LEIDEN – Leuk, vandaag, vrijdag ben ik weer eens in Leiden. Ik sta in het station met de vraag van de week voor de rubriek: Circusmeningen: De 3 van het station. Ik vraag telkens 3 bezoekers naar hun mening. “Circussen krijgen het steeds moeilijker”, klinkt het uit mijn mond.

“In de toekomst krijgen de circussen het heel zwaar”, sombert Joran Westveer die zijn vriendin van de trein komt halen. “Ik denk dat het wel meevalt”, laat Josien Muiskens een stuk optimistischer weten. “Alle regels en wetten maken circussen kapot”, zegt Mischa van Wouwen die bekent zelf graag naar het circus te gaan. Wilt u een van de meningen ondersteunen. Dan kan dat via de poll elders op Circus.Blog

Lees ook:Circusmeningen (20): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (116) Circusolifant Buba niet mee op tournee. Terecht?
Lees ook:Circusmeningen (36): De 3 van het Station
Lees ook:Circusmeningen (60): Wat doen geruchten op sociale media met onze circussen?
Lees ook:Circusmeningen:(28): Maken dierenactivisten circussen kapot?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>