Circusmeningen (12): De 3 van het station

circus bongo tent

ALKMAAR – Het is het station van Alkmaar waar ik vandaag, vrijdag, 3 reizigers mag strikken om hun circusmening te geven. Deze keer vraag ik ze: Hoort het circus op de camping?

“Circus op de camping is leuk vertier voor de vakantieganger”, meldt Toby Bos die net inkopen in de kaasstad heeft gedaan. Bovenop haar tas ligt een smakelijke kaas. En naast een kaasliefhebster is ze ook fan van het circus. Ook in vakantietijd. “Voor mij hoeft circus niet op de camping. Liever een animatieprogramma”, vindt Koos de Vrij die in Alkmaar woont en snel de trein naar Amsterdam wil pakken. Mirande de Vliet weet dat veel circussen zomerstop houden. En de tijd die vrij is gebruiken om shows op campings en vakantieparken te geven. Magic Circus en Circus Bongo zijn daar voorbeelden van. “Circus op de camping is een verassende activiteit.”, luidt haar mening. U mag in de poll elders op Circus.Blog een van de meningen ondersteunen.

Lees ook:Circusmeningen (26): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (118): Kunnen circussen beter een Zomerstop houden?
Lees ook:Circusmeningen (3) De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (14): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (36): De 3 van het Station

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>