Circusmeningen (3) De 3 van het station

circus klein blog

MIDDELBURG – Deze Goede Vrijdag wandel ik over het perron van het oude station van Middelburg. De Zeeuwen hebben van het Paasweekeinde blijkbaar een minivakantie gemaakt, want het duurt even voordat ik de eerste treinreizigers zie. “Het valt mij op dat er steeds meer kleine circussen rondreizen”, begint Frank de Rooij te vertellen. “Toch hebben ze niet de allure en kwaliteit van grote circussen”, voegt hij eraan toe.

Wekelijks leest u op Circus.Blog een drietal stations meningen over het circus. En het bijzondere ervan is dat u zich in onze poll mag aansluiten bij één van die meningen. Lieke Wantel komt met haar zus aanlopen. En wil graag d’r mening over kleine circussen geven: “Ik vind het een goede ontwikkeling. Die circussen zijn vrijwel overal inzetbaar. Denk maar eens aan de tuin van het verpleeghuis, op de camping of schoolplein. Zo komen meer mensen in aanraking met het circus.” Zo dat is duidelijk. Bart de Bruin hoort het staartje en staat erbij te lachen. Hij kijkt eerst naar de naderende trein vanuit Vlissingen en zegt dan snel: “Ik vind al die kleine circussen een grappig fenomeen. Ik kom ze regelmatig tegen en heb bewondering voor die medewerkers die zoveel taken doen om het tot een succes te maken.

Lees ook:Circusmeningen (28): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (1): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (21): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (12): 3 circussen per jaar is teveel?
Lees ook:Circusmeningen (12): De 3 van het station

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>