CircusNu (20): Is Circus Bongo de mooiste?

circus bongo wagen

AMSTELVEEN – Zodra Circus Bongo een terrein oprijdt waant de kijker zich in een nostalgisch avontuur. Vooral de woonwagens spreken tot de verbeelding. En de houten paarden bij de hekken zijn uiteraard ook prachtig. Het is mooi om te bekijken. Misschien is het wel het mooiste circus van ons land.

De voorstelling heeft leuke acts en de mensen achter dit circus zijn nog eens aardig ook. Tamara en Roy hebben de leiding. Ze zijn het aanspreekpunt en werken het liefst zonder tussenpersonen of artiestenbureaus.

Omdat ze van mening zijn zelf het beste te weten hoe hun circusbedrijf in elkaar zit en wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk hoeven ze al het werk niet alleen te doen. Ze hebben een goed team. En ze krijgen hulp van Tine en Ben, de oud-directie en oprichters van dit mooie circus. Het stel doet nog steeds allerlei werkzaamheden. Ben zorgt ervoor dat de prachtiger wagens mooi blijven.  En Tine regelt de vergunningen en campingtournee.

Genieten

Ook dit jaar kunnen de circusliefhebbers in ons land weer genieten van Circus Bongo. Ze zullen verschillenden plaatsen aan doen. Ondertussen zijn ze ook actief met het leveren van hun tenten op allerlei festivals en andere evenementen.

Zo zijn artiesten en tenten van Bongo te zien tijdens het Over de top festival in Lichtevoorde. Dat is op zondag 24 mei.

Dit spektakel is op het Swite Terrein. Dit jaar wordt er flink uitgepakt met tien  bands, tien DJ’s, theateracts en kindervermaak.

Foto: MarcelvdVoort

Lees ook:CircusNu (144): Circus Bossle gaat er ook weer tegenaan
Lees ook:Circus Bongo werkt weer mee aan het Over De Top Festival
Lees ook:CircusNu (94): Ruim baan voor de Nederlandse circussen
Lees ook:Circus Freiwald binnenkort verder
Lees ook:Circus weer Bongo blauw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>