CircusNU (57): Een reis rond de wereld met Circus Freiwald

circus freiwald show 2016

BENNEKOM – Leuk! Wij gaan een reis rond de wereld maken met Circus Freiwald. Woensdag 20 april start deze circusfamilie hun tournee voor 2016 bij boerderij Hoekelum, aan de Edeseweg 122 in Bennekom. En de nieuwste productie heet dus: Een reis rond de wereld. En reken maar dat de circus liefhebbers daar zin in hebben.

En die reis brengt ons ook bij de verschillende circusdisciplines. Bijvoorbeeld acrobatiek in de circuspiste en in de nok van de tent. Reken maar dat er ook veel te lachen is. Daar zorgt clown en chef-kok Jeffrey wel voor. Lach smakelijk!

Eigenlijk was het de bedoeling dat het circus deze week zou starten.Door onduidelijkheid of olifant Buba nu wel of niet mag meereizen, is het een week later.

Dieren

Circus Freiwald is niet voor te stellen zonder dieren. Helaas dit jaar zonder olifant Buba en de 2 zebra’s in de piste., Wel de Siberische Steppekamelen, lama’s, paarden, pony’s, zelfs stieren en diverse leuke kleine dieren.

Circus Freiwald heeft de beschikking over een prima lichtinstallatie die de acts veranderd in echte circussprookjes. De show duurt 2 uur, inclusief pauze.

Voorstellingen

Woensdag 20 april om 15.00 uur

Donderdag 21 april om 19.00 uur

Vrijdag 22 april om 19.00, familiedag (alle plaatsen 10 euro per persoon).

Zaterdag 23 april om 15.00 en 19.00 uur

Zondag 24 april om 14.00 uur

 

Lees ook:Circus Freiwald start later
Lees ook:Ook Circus Freiwald start
Lees ook:Circusspecial (9): Boeiend programma Circus Freiwald doet toch Buba niet vergeten
Lees ook:CircusNu (15): Buba viert jubileum bij Circus Freiwald
Lees ook:Hans Klok wil leven circusolifant Buba redden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>