Ook rechter stelt: Geen Circus Belly Wien in Bergeijk

rechter

BERGEIJK – Na de gemeente Bergeijk heeft woensdag ook de rechter besloten dat Circus Belly Wien geen voorstellingen mag geven in genoemde Brabantse plaats. Een domper voor het circus dat wel de wagens mag laten staan in het weiland aan het Eijkereind tot het weekeinde. Maar shows zitten er niet in.

Door een interne misvatting is de vergunningaanvraag pas afgelopen maandag bij de gemeente Bergeijk terecht gekomen. Circus.Blog had eerder deze week een interview met de gemeentewoordvoerder en die meldde dat er echt niet opgetreden mocht worden. Het circus stapte naar de rechter om alsnog de nodige papieren voor elkaar te krijgen. Dat is mislukt. Volgens de rechter is de veiligheid op zo’n korte termijn niet te garanderen. Volgens eigen zeggen heeft het circus een verliespost van duizenden euro’s. Inmiddels heeft het circus ook laten weten dat de voorstellingen niet doorgaan en dat ze er alles aan hebben gedaan om het in orde te krijgen. Ze bieden excuses aan.

 

 

Lees ook:Gemeente Bergeijk: Circus Belly Wien mag echt niet
Lees ook:Ex Bernhard Renz jr. wil circushondje terug
Lees ook:Circus Belly Wien mag niet optreden in Bergeijk
Lees ook:Olifant Circus Luna neemt bad in fontein stad
Lees ook:Circus Renaissance moet weg uit Pijnacker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>