Gouda loopt warm voor Circus van Sinterklaas: Dik duizend kaarten verkocht!

gouda 1

GOUDA – “Ik ben zeker van plan om kaarten te kopen voor het Circus van Sinterklaas“, zegt Shairmaine van der Plas op de Markt van Gouda. Ze kan beter niet te lang wachten, want de kaartverkoop gaat razendsnel. Er zijn nu al dik 1000 kaarten verkocht! Het circus van producent Kevin van Geet geeft van 19 tot en met 27 november voorstellingen op de Markt.

Op het moment dat ik de mensen op de Markt ga vragen naar hun voornemens wat betreft dit Sinterklaascircus staat er uiteraard nog géén tent, ontbreken de optredende dieren en circusartiesten. Géén caravans en vrachtwagens. Deze verschijnen volgende maand. Wel opvallend veel mensen in Gouda die enthousiast zijn over het Circus van Sinterklaas. Mieke: “Ik heb al kaartjes en er ontzettend veel zin in.”

gouda 2

Ronald van de Wijst meldt mij: “Dit is het leukste initiatief voor kinderen en hun familie sinds tijden. En dan ook nog eens hier bij ons op de Markt. Wij gaan kaarten kopen”

Suus: “Mijn moeder trakteert al haar 9 kleinkinderen op dit unieke Sinterklaascircus.” Mike doet er nog een schepje bovenop. “Wij gaan met een vriendengroep en onze kinderen naar deze leuke show.”

gouda 3

Foto’s: MarcelvdVoort

 

 

Lees ook:Voorstellingen Circus van Sinterklaas zondag afgelast door harde wind! UPDATE
Lees ook:Stroopwafel- en Kaaspieten in Kevin’s Sinterklaascircus?
Lees ook:Laatste dag Het Circus van Sinterklaas en Sint in de Piste
Lees ook:Kaartverkoop Het Circus van Sinterklaas gestart
Lees ook:Sinterklaascircussen begluren met webcams!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>