Flamenco Circus Albadulake in Katwijk

De Spaanse groep Compañía Albadulake maakt een geweldige mix van flamenco en circus. Eigentijds circus met een Spaans tintje, waarvan theater, dans, flamenco en live muziek de basisingrediënten zijn. Deze crossover van flamenco en circus, lijkt in eerste instantie onmogelijk en juist daarom zeer uitdagend.

Het geheim is het spectaculair samenvloeien van spaanse ritmes met hun vurige passie. De voorstelling ademt de kracht uit van pure en rauwe (malaje) flamenco en de spectaculaire magie van het hedendaagse circus. De pers in Edinburgh zei al: “Een fantastische flirt tussen flamenco en hedendaags circus”.

De voorstelling is op 10 maart te zien in Tripodia in Katwijk.

Lees ook:Cirque du Soleil komt met Alegría naar Rotterdam
Lees ook:CircusNu (97): Circus Pipo is meer dan onze eigen beroemde clown
Lees ook:Circus Renaissance gaat verder
Lees ook:Cirque du Soleil’s Corteo vanaf 23 maart in Nederland
Lees ook:Kerstwinterspecial (17): Theater Circus Fantâsia presenteert ‘Kerst in Woodstock’ tijdens Kerstplaza Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>