Circusmeningen (101): Flitsend de circusvoorstelling door?

GRONINGEN – Leuk om weer eens in het Groningse station te zijn. Deze dag stel ik de volgende vraag aan 3 voorbijgangers met een circusmening: Flitsend de circusvoorstelling door?

Foto’s maken van de acts is meestal geen probleem, maar circussen vinden het doorgaans niet goed als er tijdens de show wordt geflitst. Dat is storend voor mens en dier. Wat vindt u? Cor van Rijn: “Ik flits wel, als dat voor de foto goed is.” Albert-Jan Siersema doet mij een bekentenis: “Ik heb het stiekem gedaan, maar bij voorkeur niet.” Tenslotte loopt Janneke de Ligt richting de station ingang en meldt mij: “Ik flits nooit in belang van circusmens- en dier.”

Wilt u een van de circusmeningen ondersteunen? Dat mag via de poll elders op Circus.Blog.

Lees ook:Circusmeningen (32): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (29): De 3 van het station
Lees ook:Geen ‘Meet & Feed’ met Bubba bij Albert Heijn
Lees ook:Circusmeningen (64): Meer werk maken van topnummers in het circus?
Lees ook:Circusmeningen (36): De 3 van het Station

1 Reacties // Reageer

One thought on “Circusmeningen (101): Flitsend de circusvoorstelling door?

  1. Ron

    De belangrijkste reden om niet de flitsen staat er helaas niet bij: Het levert meestal geen mooie foto op. Er wordt met theaterlicht een bepaalde sfeer gecreëerd. Met een flitser mep je alle sfeer in een keer uit de foto!

    Een ander, onbekend fenomeen is de “flitser” van de mobiele telefoon. Die flitst namelijk niet, maar blijft soms zelfs minutenlang fel schijnen. Op een ronde tribune hebben de mensen aan de overkant er echt veel hinder van.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>