Circus Nu (86): Zin in Het Circus van Sinterklaas

circus van sinterklaas 2016

GOUDA – Heeft u ook zo’n zin in Het Circus van Sinterklaas? De eerste voorstelling moet nog beginnen, maar nu al lijkt het een schot in de roos. In Gouda zijn de voorstellingen van zaterdag 19 tot en met zondag 27 november.

Circusproducent Kevin van Geet doet er alles aan om het evenement te laten slagen en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk, want vanuit de stroopwafel- en kaasstad komen positieve geluiden. Naast de stroopwafels en kaas zijn er in Gouda in de speelperiode volop pepernoten. Want de Sint komt met zijn Pieten en die nemen traditioneel ook strooigoed mee. En dat vinden de kinderen lekker!

Unieke speellocatie

De jongens en meisjes gaan niets tekort komen in de circustent op deze unieke speellocatie. Het is vandaag de dag niet vanzelfsprekend dat een circus mag spelen op een a-locatie met hoofdletter A. Want welk circus wil niet op de Markt van Gouda shows verzorgen?

Volwaardig circusprogramma

En de kinderen worden naast pepernoten getrakteerd op een volwaardig circusprogramma met onder andere acrobatiek aan de Chinese mast door Leo Navas, jongleur Nigel Voets, Clown Davy, vrijheidsdressuur door Francois Kaselowsky, acrobatiek aan een net hoog in de circus nok door Mandy Zinnecker, honden en duiven act met Miss. Beatrix, Veronica Navas met balansacrobatiek op de Washingtontrapeze en spreekstalmeester is Kevin van Geet En weet u wat zo leuk is? De acts zijn niet alleen vermakelijk voor de kids. Het is een ware familieshow. Die duurt 100 minuten.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Het Circus van Sinterklaas is inmiddels gestart.

Toegangskaartjes kosten 10, 13 of 16 euro.

Lees ook:CircusNu (78 ): Het Circus van Sinterklaas
Lees ook:Kaartverkoop Het Circus van Sinterklaas gestart
Lees ook:Stroopwafel- en Kaaspieten in Kevin’s Sinterklaascircus?
Lees ook:Gouda loopt warm voor Circus van Sinterklaas: Dik duizend kaarten verkocht!
Lees ook:Circusspecial (11): Het Circus van Sinterklaas verrijst in Gouda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>