Patrick Cramers voorzitter Stichting Circus Cultuur

stichting circus cultuur

UTRECHT – Arie Oudenes is gestopt als voorzitter van Stichting Circus Cultuur. Hij is opgevolgd door Patrick Cramers. Afgelopen donderdagavond geeft de eerste een toelichting.

Oudenes: “Enige maanden geleden heb ik het bestuur van de Stichting Circus Cultuur laten weten, dat ik om persoonlijke redenen wilde stoppen met mijn werk als voorzitter van de Stichting Circus Cultuur.

In haar vergadering van 10 juli heeft het bestuur van de Stichting Circus Cultuur Patrick Cramers tot voorzitter benoemd.

Het bestuur ziet in Patrick Cramers een zeer betrokken mens, die de brede wereld van het circus kent, haar positie wil verbeteren en daartoe zijn mogelijkheden zal inzetten.

Ik ben bijzonder verheugd dat Patrick mijn taken per 1 augustus heeft overgenomen.

Ik heb hem leren kennen als een gedreven persoon, die staat voor wat hij toezegt en krachtdadig en deskundig activiteiten uitvoert.

Ik wens hem voor de komende jaren zeer veel succes en hoop dat het circus in Nederland mede dankzij zijn inzet nog mooier gaat worden en voor toekomstige generaties behouden blijft.”

 

 

Lees ook:Anneke Olivier in de hoofdrol bij Circus Herman Renz
Lees ook:Lezing Arie Oudenes
Lees ook:Arie Oudenes-lezing
Lees ook:CircusNu (14): Stichting Circus Cultuur
Lees ook:Stichting AAP: “Wij hacken Circusweb niet”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>